Reedel algavad Jõgeval Betti Alverile pühendatud luulepäevad “Tähetund“

22. ja 23. novembril toimuvad taas armastatud poetessi Betti Alveri mälestusele pühendatud luulepäevad “Tähetund“. Juba 21. korda kogunevad Alveri sünnilinna Jõgevale gümnaasiumiastme kooliteatrid, et ühendada luule ja teater. Kahel päeval etenduvad Jõgeva kultuurikeskuses kuni 15-minutilised luulelavastused. Seekordse festivali teemaks on “Monoloog Eesti ja maailma luulekeeles“.
Luulepäevade ametlik avamine toimub reedel kell 12. Kokkuvõtteid tehakse laupäeval lõputseremoonial kell 16. Kõik luulepäevade sündmused on huvilistele tasuta.
Luulepäevade kava ning täpsem info MTÜ Tähetund kodulehel www.tahetund.eu.

Sügisese kooliteatrite kohtumise eestvedajateks olid kuni 2011. aastani Betti Alveri fond ning Jõgeva Gümnaasium. 2012. aastal, mil toimus 20. “Tähetund”, oli Betti Alveri fondi asemel luuleteatri suursündmuse eestvedajaks juba mittetulundusühing Tähetund ning Jõgeva Gümnaasium osales linnas toimunud haridusuuenduse valguses festivali korraldajana viimast korda. 2013. aastal, kui festival toimub juba 21. korda, on selle korraldajaiks ning eestvedajaiks MTÜ Tähetund ning Jõgeva Põhikool.