Kooliteater 2013 toimub Jõgeval

Kooliteatrite gümnaasiumiastme riigifestival toimub 2013. aastal Jõgeva linnas, kus see on osa Jõgeva linna 75. sünniaasta kultuurikavast.

Riigifestivali näol on tegemist vanima kooliteatrite festivaliga Eestis, mida korraldatakse igal aastal erinevais Eesti paigus. Festivalil võistlevad omavahel kõigi maakondade ning Tartu ja Tallinna piirkondlike festivalide võitjad. Kõigi etenduste pikkus on ligikaudu tund aega. Tulenevalt eelvoorude toimumisest selgub riigifestivali ajakava laias laastus märtsi lõpuks – aprilli alguseks.
Jõgeval toimub gümnaasiumiastme riigifestival esmakordselt. Etendused toimuvad Jõgeva Kultuurikeskuses ning on publikule tasuta. Täiendav info festivali kohta ilmub esimesel võimalusel MTÜ Tähetund ja Jõgeva Gümnaasiumi kodulehele. Jõgeva juubeliaasta sündmustega saab tutvuda lähemalt Jõgeva linna kodulehel www.jogeva.ee. Ootame kõiki huvilisi osa saama Eesti kooliteatrite selle aasta tipplavastustest!